Meet & Treat

Normaal €119 NU €75

Uitgebreide huidscan en krijg direct je eerste boost behandeling!

Maak kennis en krijg direct je eerste huidverbeterende boost behandeling

Wil jij je huid verbeteren? Stoor jij je aan bepaalde plekjes, vlekjes, grove poriën en/of rimpeltjes van je huid, maar twijfel je of er wat aan gedaan kan worden? Of wil je jouw huid eens een flinke boost geven, maar heb je geen idee welke behandeling bij je past? Dat vinden wij logisch en daarom start je bij City Skin Company de eerste keer met de Meet & Treat behandeling!

We starten met een intakegesprek waarin we het volgende bespreken; je wensen, voorgeschiedenis en eventuele huidproblemen. Daarna krijg je een uitgebreide huidscan, hiermee kunnen we kijken in de diepere lagen van de huid, zien we wat we met het blote oog niet kunnen zien en weten we precies hoe het met jouw huidconditie gesteld is. Ook is er ruimte voor het stellen van al je vragen. Samen worden de uitkomsten besproken en zijn onze huidprofessionals in staat om je te voorzien van een persoonlijk resultaatgericht product- en behandeladvies en kunnen we gericht werken aan het verbeteren van jouw huid.

Vervolgens wordt er direct een huidverbeterende ZO Skin Health Treatment uitgevoerd die voor jou op dat moment het meest geschikt is. Je huid krijgt direct een boost en ziet er na de behandeling stralender uit!

Normaal €119 NU €75

boek nu informatie Meet & treat

Gratis huidscan

Met de huidscan bekijken we jouw huidconditie grondig en brengen we een volledige analyse op tafel.

Resultaatgericht advies voor jouw huidconditie
Omdat alleen het allerbeste goed genoeg is, vinden wij dat een uitvoerige huidscan de eerste stap is naar een mooie gezonde en glanzende huid. Met de huidscan bekijken we jouw huid grondig en brengen we een volledige analyse op tafel.

Doordat we in de diepere lagen van de huid kijken, zien we wat we met het blote oog niet kunnen zien. Hierdoor lukt het om onder andere de onderstaande huidproblemen in beeld te brengen:

  • Acne
  • Talgproductie
  • Ontstekingen
  • Grove poriën
  • Pigment
  • Zonschade
  • Couperose
  • Rosacea

Na deze uitgebreide huidscan zijn onze huidprofessionals in staat om je te voorzien van een persoonlijk resultaatgericht advies en kunnen we gericht werken aan het verbeteren van jouw huid.

Na de huidscan kan Colorescience en Oxygenetix make-up gratis worden aangebracht zodat je beschermd en met een egale teint de deur bij ons uit gaat. Let op dat je dit extra inboekt.

Boek nu online de tijdelijk gratis en vrijblijvende huidscan en zet de eerste stap naar een gezonde en mooie huid.

boek nu informatie huidscan