Camouflage
therapie

 

Camouflagetherapie
Oneffenheden op de huid kunnen erg ontsierend zijn. Met een camouflage behandeling kunt u opvallende oneffenheden laten verminderen of zelfs laten verwijderen.

Wat is camouflagetherapie?
Met camouflagetherapie kunt u oneffenheden als pigmentvlekken, roodheid en acné laten verminderen. Hiervoor maken we gebruik van verschillende unieke producten.

Welke camouflage behandeling is geschikt voor mij?
Welke camouflage behandelingen juist is voor jouw huid wordt duidelijk na een intake. Onze huidtherapeut informeert je uitgebreid over de best passende huidbehandeling en vergoedingen.

Colorescience camouflagetherapie
Colorescience beschermt tegen alles. Je ziet het niet op de huid, maar biedt volledige bescherming. De UV beschermende producten van dit merk zijn niet-chemische zonnebrandcrème’s die extra beschermen bieden tegen negatieve milieu-invloeden en zijn verrijkt met anti-oxidanten en zacht genoeg voor elk huidtype.

Oxygenetix camouflagetherapie
Oxygenetix is een unieke foundation, welke antibacterieel is en de beschadigde huid  beschermt. Bovendien is het transfer- en waterbestendig, waardoor het urenlang op zijn plaats blijft zonder af te geven op kleding, zelfs in vochtige omgevingen.

Peeling behandeling
Met een peeling behandeling vervagen pigment problemen en acne littekens en vlekjes. De vernieuwde huid is weer mooi egaal en verjongt.  Een peeling behandeling zorgt voor een gecontroleerde vervelling van de bovenste dode huidlaag. De juiste nabehandeling met Colorescience of Oxygenetix zorgt voor camouflerende effect, maar het ondersteund ook het herstelproces en dus sneller resultaat. 

Vergoeding camouflagetherapie
City Skin Company wordt erkend door alle zorgverzekeraars. Alle huidtherapeuten zijn aangesloten bij het kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. De meeste camouflage behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Wil je weten hoeveel je zorgverzekeraar of andere zorgverzekeraars in 2020 vergoeden voor camouflagetherapie? Hieronder kun je zien waar je recht op hebt en wat andere zorgverzekeraars vergoeden.

Vergoedingen 2021 boek een intake