Colorescience

 

Minerale make-up welke je huid beschermt en ondersteunt
City Skin Company is gespecialiseerd in minerale make-up van Colorescience die je dagelijks en na medisch/cosmetische behandeling veilig kunt gebruiken. Ook zeer geschikt voor de gevoelige huid, rosacea en acne. De minerale make-up van Colorescience PRO ondersteunt en beschermt je huid tegen invloeden van buitenaf en laat je huid ademen. Als je investeert in huidverbeterende producten, kan de juiste make-up niet ontbreken, een make-up die je huid berschermd en ondersteund.

Laat je bij ons informeren en probeer de producten uit, dan ervaar je het verschil zelf.

boek een intake

Behandelingen

 

Aanbrengen Colorescience make-up
Colorescience make-up kan gratis worden aangebracht na elke huidbehandeling, zodat je beschermd en met een egale teint de deur bij ons uit gaat. Let op dat je dit extra inboekt.

Colorescience vergoed als camouflagetherapie
City Skin Company wordt erkend door alle zorgverzekeraars. Alle huidtherapeuten zijn aangesloten bij het kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. De meeste camouflage behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Wil je weten hoeveel je zorgverzekeraar of andere zorgverzekeraars in 2020 vergoeden voor camouflagetherapie? Hieronder kun je zien waar je recht op hebt en wat andere zorgverzekeraars vergoeden.

Vergoedingen 2021 boek een intake