Huidverbetering

Een mooie gezonde huid, ongeacht je leeftijd en je huidtype en -conditie.
De huidprofessionals van City Skin Company helpen je graag met een gezonde en gladde huid. Onze huidbehandelingen zijn speciaal ontwikkeld voor een verbeterend en verjongend effect.

Welke behandeling past bij jouw huid?
Elke huid is anders en wordt anders behandeld. Om deze reden geven we je dan ook graag een gratis huidscan en een advies op maat. Daarna zal één van de onderstaande behandelingen worden uitgevoerd.

Gratis intake prijzen

ZO Skin Health

De behandelingen van ZO Skin Health
De behandelingen van ZO skin health van Dr. Obagi zijn speciaal ontwikkelt voor een gezonde, goed functionerende huid. Dit healthy-skin concept staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze, met uitgebreide, klinisch bewezen resultaten. Veelvoorkomende huidklachten zoals acne, pigmentvlekken en huidveroudering pakken we hiermee effectief aan. 

prijzen

Peeling behandeling

De peeling behandeling van Dermaceutic
De peelings van Dermaceutic zijn een genot voor jouw huid. Dit merk staat bekend om haar verbeterende werking. Dermaceutic is de nieuwste generatie cosmeceuticals, het middel tussen cosmetica en geneesmiddelen (farmaceutica). Voor professioneel gebruik heeft dit merk zich gefocust op de  revolutionaire medische “chemische” peelings. Het resultaat is niet onopgemerkt gebleven. Tal van klinische studies hebben hierover geschreven.

De peelings van ZO Skin Health
Heeft je huid behoefte aan een snelle, maar diepgaande opfrisbeurt? De peelings van ZO Skin Health zijn dan een goede keuze. De peelings zijn breed inzetbaar en richten zich door de uitgekiende combinatie van deze ingrediënten voornamelijk op celvernieuwing.

Meer peelings
Naast deze peelings hebben we ook nog de, Pink Peel,  Vitamine C Glow PeelingPumpkin Peeling en de Melasma Lightening Peeling;  allen exclusieve unieke peelingen met hoogstaande ingrediënten die jouw huid een boost geeft, zonder hersteltijd maar veel resultaat. 

prijzen

Microneedling

Microneedling
Microneedling is één van de meest gebruikte behandeling voor huidverbetering en -verjonging. Bij deze behandeling worden piepkleine gaatjes in de huid gemaakt. Op deze manier wordt het bindweefsel gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken. Het resultaat is een strakkere en gladde huid. 

prijzen