Microneedling

Microneedling is één van de populairste behandelingen om de huid te verbeteren en te verjongen. Deze techniek helpt fijne lijntjes verminderen, grove poriën verkleinen, huidveroudering tegengaan, zonschade herstellen en (acne)littekens verminderen. Het resultaat is een stevige egale huid met een frisse, jeugdige uitstraling.

Microneedling is een techniek waarbij met piepkleine naaldjes gaatjes in de huid worden gemaakt. Het bindweefsel onder de opperhuid wordt hierdoor gestimuleerd om nieuw collageen (een lichaamseigen stof in het bindweefsel) en elastine aan te maken.

Microneedling is geschikt voor alle huidtypen. Afhankelijk van je indicatie en je wensen kun je deze behandeling afwisselen en/of combineren met peelings of andere behandelmethoden.

maak een afspraak prijzen

Vitamine C Glow Facial

In combinatie met microneedling

Vitamine C pakt effectief de eerste oorzaken van voortijdige huidveroudering aan en zorgt voor een heldere en stevige huid. Vitamine C is één van de krachtigste antioxidanten die er is en is essentieel voor de vorming van collageen, een lichaamseigen stof in het bindweefsel.

Om deze hoogwaardige anti-oxidanten Vitamine C Glow Facial zo goed mogelijk in de huid te krijgen is de combinatie met microneedling aan te bevelen. Deze behandeling is geschikt voor iedereen, het hele jaar door. Het resultaat is een stevige, egale huid, met een gezonde glow en een stralende teint. Ook ideaal voor de aanpak van pigmentvlekken.

meer informatie prijzen

Pumpkin peeling

In combinatie met microneedling

Deze pumpkin peeling gaat perfect in combinatie met microneedling. Dit geeft het meeste effect op het te behandelen gebied. Doordat er vooraf gebruik wordt gemaakt van de microneedling techniek krijgt de peeling beter de kans dieper in de huid te trekken. Al direct na de behandeling geniet je van een optimaal resultaat. De pumpkin peeling is geschikt voor het gelaat, hals en decolleté.

meer informatie prijzen