HET TEAM

Charlotte
Eigenaar

Mijn naam is Charlotte, afgestudeerd in Marketing Management. Na mijn studie werkte ik als marketeer in de esthetische geneeskunde voor een internationaal farmaceut. De liefde en passie met deze branche heb ik voortgezet in het starten van een kliniek gericht op huidverbetering en laserontharing; City Skin Company en City Laser Company

Yvonne
Huidprofessional

Al 30 jaar schoonheidsspecialist en ik volg de ontwikkelingen in dit vak op de voet. Goed communiceren over de verwachtingen en wensen van klanten bij onze behandelingen en producten vind ik super belangrijk. Bij mij kun je terecht voor een huidscan, alle behandelingen met ZO Skin Health, microneedling, oppervlakkige en midden diepe peelings.

Christianne
Huidtherapeut

Ik ben Christianne en sinds 2010 gecertificeerde huidtherapeute. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan en behandelingen uitgevoerd, waaronder medische en cosmetische huidbehandelingen. Bij mij kan je terecht voor de huidproblemen acne, pigmentvlekken, littekens, rosacea, maar ook behandelingen voor huidveroudering en camouflagetherapie. 

Joyce
Huidprofessional

Mijn naam is Joyce en ik ben sinds 2016 gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Door vele trainingen en ervaring heb ik de juiste kennis voor de beste huidverzorging en streef ik naar het mooiste resultaat op het gebied van huidverbetering. Bij mij kun je terecht voor een huid intake, een huidscan en diverse huidbehandelingen.