Oxygenetix

Zuurstof doorlatende foundations & moisturizers 
Oxygenetix is gemaakt op basis van zachte Aloë-gel. Dit is anders dan de normale foundations die zijn gemaakt op basis van water. Dit klinkt natuurlijk goed, maar niets is minder waar. Water trekt bacteriën op de huid aan. 

Deze innoverende, unieke aanpak van huidverzorging is antibacterieel en beschermt de beschadigde huid tijdens het exfoliëren van dode cellen. Bovendien is het transfer- en waterbestendig, waardoor het urenlang op zijn plaats blijft zonder af te geven op kleding, zelfs in vochtige omgevingen.

Voordelen

  • Supercharged, zuurstof-doorlatend en ademende matrix 

  • Intensieve hydratatie en bescherming

  • Ceravitae trekt zuurstof naar de huid om genezing te ondersteunen en de huid sterk en gezond te houden.

  • Anti-bacteriële werking, verwijdert dode huidcellen en vernieuwt de huidtextuur.

  • Stimuleert de aanmaak van collageen.

  • Perfecte en egale dekking, zelfs na de meest intensieve behandelingen als peelings en microneedling.

  • Geschikt voor ieder huidtype en huidskleur.

Behandelingen

 

Aanbrengen Oxygentix make-up
Oxygenetix make-up kan gratis worden aangebracht na elke huidbehandeling, zodat je beschermd en met een egale teint de deur bij ons uit gaat. Let op dat je dit extra inboekt.

Oxgenetix vergoed als camouflagetherapie
Oxygenetix kan bij City Skin Company worden vergoed als camouflagetherapie. Wij worden erkend door alle zorgverzekeraars. Alle huidtherapeuten zijn aangesloten bij het kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. De meeste camouflage behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Wil je weten hoeveel je zorgverzekeraar of andere zorgverzekeraars in 2020 vergoeden voor camouflagetherapie? Hieronder kun je zien waar je recht op hebt en wat andere zorgverzekeraars vergoeden.

vergoedingen 2020 Maak een afspraak