Peelings

Peeling behandeling
Peelings zijn heerlijk als je je huid goed wilt onderhouden. Daarnaast zijn ze erg gunstig bij het tegengaan van acne, donkere pigmentvlekken en huidveroudering. 

Een peeling start altijd met een uitgebreide huidscan. Hierbij wordt gekeken naar de type huid en jouw wensen en behoefte van de behandeling. De behandeling kan variëren van een lichte peeling tot een zwaardere peeling. 

gratis intake Prijzen

ZO Skin Health

ZO Skin Health
Heeft je huid behoefte aan een snelle, maar diepgaande opfrisbeurt? De peelings van ZO Skin Health zijn dan een goede keuze. Hij is breed inzetbaar en richt zich door de uitgekiende combinatie van deze ingrediënten voornamelijk op celvernieuwing. Veelvoorkomende huidklachten zoals acne, pigmentvlekken en huidveroudering pakken we hiermee effectief aan.

prijzen

Dermaceutic

Chemische Peelings

Dermaceutic
De huidprofessionals van City Skin Company behandelen onder andere met het merk Dermaceutic. De peelings van Dermaceutic worden ingezet bij huidverjonging, pigmentvlekken en acne. Er zijn verschillende soorten peelings die werken op verschillende lagen in de huid. Hoe sterker de peeling, hoe dieper en intensiever de werking. Daarom plannen we voorafgaand aan je eerste behandeling altijd een intakegesprek met een van onze huidtherapeute. 

prijzen

Pink Peel

Organische peeling i.c.m. microneedling

De exclusieve organische Pink Peel bevordert dankzij het KUDTZU hoofdingrediënt de collageen- en elastineproductie en compenseert het verlies aan oestrogeen in de (ouder wordende) huid.

Fijne lijntjes, een verslapte huid en droogte door zon en omgevingsfactoren worden resultaatgericht aangepakt met de Pink Peel. Je huid wordt gladder, strakker en stralender. Het mooie aan de Pink Peel is dat deze met actieve ingrediënten zeer efficient is om de ouder wordende huid te verzorgen, ook tijdens de zomer.

De Pink Peel wordt behandeld in combinatie met microneedling voor een optimaal resultaat.

Doel van de Pink Peel:
– het stimuleren van de celvernieuwing door het unieke KUDTZU ingrediënt
– werkt op de aanmaak van collageen en elastine in de huid
– aanpak van de huidstructuur.

Resultaat van de Pink Peel:
– gezonde doorbloeding van de huid voor een optimale collageen productie
– extra aanpak versteviging met name hals- en kaaklijn en decolleté.

prijzen

Vitamine C Glow Peeling

Organische peeling i.c.m. microneedling

Vitamine C is de krachtpatser op het gebied van huidverzorging. Onze Vitamine C Glow Peeling bevat een zeer hoge geconcentreerde 70% gestabiliseerde vitamine C en pakt effectief de eerste oorzaken van voortijdige huidveroudering aan en zorgt voor een heldere en stevige huid.

Allerlei factoren zoals roken, stress, voeding en luchtvervuiling hebben invloed op onze huid. Hierbij worden vrije radicalen aangemaakt. Dat zijn kleine, uiterst actieve, agressieve deeltjes die veel schade kunnen aanrichten. De huid kan zich daartegen verdedigen, maar heeft daarbij wel hulp nodig. Antioxidanten zoals Vitamine C helpen de huid te beschermen door deze vrije radicalen zoveel mogelijk te neutraliseren. Vitamine C is een van de krachtigste antioxidanten die er zijn en is essentieel voor de vorming van collageen, een lichaamseigen stof in het bindweefsel.

De Vitamine C Glow Peeling is geschikt voor iedereen, zonder downtime. Het resultaat is een stralende huid, met een gezonde glow. In de zomer is deze peeling ideaal om de huid te beschermen tegen de zon en pigmentvlekken.

Deze behandeling kan het best ingezet worden in combinatie met microneedling, zodat de ingrediënten beter en dieper in de huid opgenomen kunnen worden. 

prijzen

Pumpkin Peeling

Organische peeling i.c.m. microneedling

De Pumpkin Peeling is de next level peeling in vergelijking met de klassieke glow facial. Deze unieke peeling met een ware ingrediënten bom die jouw huid weer laten stralen. De werkstoffen, zoals vitamine A, gefermenteerde enzymen, salicylzuur, vitamine C en mineralen dringen diep door in de pigmentcellen en houden de pigmentproductie onder controle.

Deze peeling combineren wij altijd met microneedling om de peeling zo effectief mogelijk te maken. Door gebruik te maken van microneedling krijgen we de peeling beter en dieper in de huid, we zorgen ervoor dat we niet te diep gaan, zodat je geen last hebt van een hersteltijd, maar direct kunt genieten van het resultaat. De Pumpkin Peeling is geschikt voor het gelaat, hals en decolleté.

Resultaat:

  • Gezonde doorbloeding van de huid die sterk gehydrateerd is
  • Extra aanpak droogtelijntjes
  • Opmerkelijke egalere huidteint
prijzen

Melasma Lightening Peeling

i.c.m. microneedling

De Melasma Lightening Peeling is een geavanceerde behandeling voor het aanpakken van pigment en melasma. De Melasma Lightening Peeling bevat 3 types hoog gedoseerde Vitamine C en Tranexaminezuur, de melanine synthese wordt geblokkeerd en de productie van tyrosinase neemt af. Deze peeling combineren wij altijd met microneedling om de peeling zo effectief mogelijk te maken. De Melasma Lightening Peelingis dé next Level behandeling voor het aanpakken van gepigmenteerde onregelmatigheden met als resultaat een verhelderende en gelijkmatige teint. Voor een optimaal resultaat combineer je de Melasma Lightening Peeling met onze thuisproducten. Deze behandeling is zeer geschikt voor in de zomer. 

Resultaat:

  • Verhelderende en gelijkmatige teint = whitening
  • Gezonde doorbloeding van de huid die een mooie glans vertoont = glowing
  • Betere hydratatie van huid
  • Betere beschermen tegen UV-schade
prijzen