Peelings

Peeling behandeling
Peelings zijn heerlijk als je je huid goed wilt onderhouden. Daarnaast zijn ze erg gunstig bij het tegengaan van acne, donkere pigmentvlekken en huidveroudering. 

Een peeling start altijd met een uitgebreide huidscan. Hierbij wordt gekeken naar de type huid en jouw wensen en behoefte van de behandeling. De behandeling kan variëren van een lichte peeling tot een zwaardere peeling. 

gratis intake Prijzen

ZO Skin Health

ZO Skin Health
Heeft je huid behoefte aan een snelle, maar diepgaande opfrisbeurt? De peelings van ZO Skin Health zijn dan een goede keuze. Hij is breed inzetbaar en richt zich door de uitgekiende combinatie van deze ingrediënten voornamelijk op celvernieuwing. Veelvoorkomende huidklachten zoals acne, pigmentvlekken en huidveroudering pakken we hiermee effectief aan.

prijzen

Dermaceutic

Dermaceutic
De huidprofessionals van City Skin Company behandelen onder andere met het merk Dermaceutic. De peelings van Dermaceutic worden ingezet bij huidverjonging, pigmentvlekken en acne. Er zijn verschillende soorten peelings die werken op verschillende lagen in de huid. Hoe sterker de peeling, hoe dieper en intensiever de werking. Daarom plannen we voorafgaand aan je eerste behandeling altijd een intakegesprek met een van onze huidtherapeute. 

prijzen

Pumpkin Peeling

De Pumpkin Peeling is de next level peeling in vergelijking met de klassieke glow facial. Deze unieke peeling met een ware ingrediënten bom die jouw huid weer laten stralen. De werkstoffen, zoals vitamine A, gefermenteerde enzymen, salicylzuur, vitamine C en mineralen dringen diep door in de pigmentcellen en houden de pigmentproductie onder controle.

Deze peeling combineren wij altijd met microneedling om de peeling zo effectief mogelijk te maken. Door gebruik te maken van microneedling krijgen we de peeling beter en dieper in de huid, we zorgen ervoor dat we niet te diep gaan, zodat je geen last hebt van een hersteltijd, maar direct kunt genieten van het resultaat. De Pumpkin Peeling is geschikt voor het gelaat, hals en decolleté.

Resultaat:

  • Gezonde doorbloeding van de huid die sterk gehydrateerd is
  • Extra aanpak droogtelijntjes
  • Opmerkelijke egalere huidteint
prijzen