ZO Skin Health

ZO Skin health bij City Skin Company
We werken uitsluitend met huidverbeterde producten, die echt resultaat geven. Het merk ZO Skin Health is ontwikkeld door Dr. Obagi, die een huidprobleem niet als losstaand huidprobleem bestrijdt, maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid. Zijn healthy-skin concept staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze, met uitgebreide, klinisch bewezen resultaten.

Gezonde huid vs. beschadigde huid
Met een gebalanceerde levensstijl en effectieve huidverzorgingsproducten kun je een gezonde huid opbouwen. Factoren die een rol spelen bij het behouden van een gezonde huidconditie zijn o.a.: leeftijd, genen, invloeden van buitenaf (UV straling, vervuiling), stress, hormonen, slaappatroon en huidverzorging.

Behandelingen

ZO Skin Health Treatment
Met de ZO Skin Health Treatment krijgt je huid dé aandacht die het nodig heeft en kiest onze huidprofessional samen met jou één van de onderstaande behandelingen die voor jou op dat moment het meest geschikt is. Veelvoorkomende huidklachten zoals acne, pigmentvlekken en huidveroudering pakken we hiermee effectief aan. Je huid krijgt direct een boost en ziet er na de behandeling direct zichtbaar gezonder en stralender uit.

  1. ZO Acne/Oil Control Treatment
    We starten de behandeling tegen acne en een onzuivere huid met een dieptereiniging met een herbal enzyme peel. Dit werkt ontstekingsremmend. Het Bio-Sulfur Masque is een masker met zwavel, eucalyptus en een ontgiftende klei. Je huid wordt diep gereinigd zonder uit te drogen.
  2. ZO Ultra Hydration Treatment
    Met een herbal enzyme peel zuiveren uw huid. Het Aloë Hydra Masque met een speciale mix van aminozuren, hydraterende factoren, vetzuren en vitamine E verzorgt de droge, doffe en verouderde huid. Je huid wordt van binnenuit gehydrateerd, waardoor deze weer tot leven komt.
  3. ZO Skin Brightening Treatment 
    We geven je huid een dieptereiniging met de herbal enzyme peel. De ZO brightening mask is een masker dat bestaat uit een speciale mix van arbutine en groene thee-extracten. De behandeling helpt tegen pigmentvlekken, een zwangerschaps-masker en zonbeschadiging.

ZO Stimulator Peel
Heeft je huid behoefte aan een snelle, maar diepgaande opfrisbeurt? De Stimulator Peel is dan een goede behandeling. Deze peeling is een combinatie van salicylzuur, melkzuur en citroenzuur. Hij is breed inzetbaar en richt zich door de uitgekiende combinatie van deze ingrediënten voornamelijk op celvernieuwing. De peeling verwijdert oude en beschadigde huidlagen en daar komen nieuwe en gezonde huidcellen voor in de plaats. Je krijgt weer een stralende huid. Pigmentvlekken vervagen en verdwijnen, fijne lijntjes worden minder en de huid wordt strakker. De peeling heeft meestal geen downtime, dat betekent dat je direct je bezigheden kunt hervatten zonder dat er zichtbaar iets aan je huid is gedaan. Soms kan er lichte schilfering optreden.

ZO Acne/Oil Control Treatment incl. Stimulator Peel
Acne + Oil Control Treatment helpt de huid te zuiveren en uitslag te voorkomen. Vaak maakt deze behandeling onderdeel uit van een behandelen dat voor u op maat wordt opgesteld. Eerst zal het gelaat gereinigd worden met een milde cleanser. Vervolgens zal de exfoliatie en peeling plaatsvinden om dode huidcellen te verwijderen. Het zwavelmaker zal de huid reinigen en kalmeren. De dieptereiniging zorgt voor een verwijdering van mee-eters en ontstekingen. Ten slotte wordt er een ZO crème aangebracht, passende bij de huidbehoefte.

ZO Ultra Hydration Treatment incl. Stimulator Peel
De Ultra Hydration Treatment is speciaal ontwikkeld om de hydratatie van een droge, gedehydreerde huid te herstellen en een verzachtend, verkoelend en kalmerend comfort te bieden.

Allereerst wordt de huid gereinigd. Na de reiniging en exfoliatie met peeling wordt het ZO Aloë Hydra Masque aangebracht, voorzien van kruidenextracten en aminozuren. Rode verkleuringen en ontstekingen zullen afnemen. DNA-reparerende enzymen en hydratanten dringen de huid binnen. Een zonbescherming is toegevoegd.

ZO Brightening Treatment incl. Stimulator Peel
Skin Brightening Treatment is bedoeld voor pigmentgerelateerde problemen en behandelt donkere vlekken en een ongelijkmatige huidtoon.

De behandeling begint met een vochtinbrengende reiniger en een milde exfoliatie met peeling. De verschillende zuren (glycolzuur, citroenzuur en melkzuur) zorgen voor egalisatie van het pigment. Het brightening complex voorkomt de vorming van nieuw pigment. Voor een verdere verheldering van de huid wordt het ZO Skin Brightening Sheet Masque aangebracht. Deze minimaliseert de productie van het overtollig pigment waarbij de huid tegelijkertijd wordt gehydrateerd.

Tot slot wordt de huid voorzien van krachtige ZO antioxidanten en co-enzymen. Tevens wordt er een zonbescherming aangebracht om de aanmaak van het pigment te remmen en de aanmaak van gezonde huidcellen te stimuleren.

maak een afspraak prijzen

Producten voor thuisgebruik

ZO Skin Health 5-stappen thuisprogramma
Een mooie gezonde huid gaat niet vanzelf, daar moet je zelf ook iets voor doen. 
ZO Skin Health werkt op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. Het ‘ZO Skin Program’ helpt om optimale huidgezondheid te creëren door meerdere ‘lagen’ retinol, anti-oxidanten, peptiden en vitamines aan te brengen, om zo de huidconditie te verbeteren. Dr. Obagi raadt een 5-stappen programma aan waarin unieke producten worden gebruikt.

Meer informatie